7. maj åbner vi dørene til biografen!

Endelig kan vi atter mødes i vores dejlige biograf og byde vores gæster velkommen.

Grundlæggende er reglerne de samme som da vi lukkede ned i december. Men der er et par tilføjelser:

 • Alle frivillige skal være testet, eller være færdig vaccineret
 • Der skal vises coronapas ved indgangen

Vi har valgt kun at vise film fra fredag til søndag. Hermed kan frivillige blive testet om fredagen med gyldig test til hele weekenden.
Så snart vi har mulighed for det vil vi også vise film om torsdagene, men stadig kun med een film om dagen. (Opera den 3/6 undtaget).

Det er de enkelte billetbander og operatører som selv skal holde styr på om alle er blevet testet/vaccineret inden de tager vagt i biografen.

Gæster skal vise coronapas ved indgangen og det vil ske i fælles samarbejde med billetbanderne og operatørerne. Vi håber at det ikke bliver for besværligt. Der kommer et skilt op i indgangen vedr. coronapas.

Tine er i fuld gang med at lægge program og du kan allerede se det på intranettet.

Til orientering får vi slebet og olieret gulvet i foyeren i uge 17, så vi har et friskt gulv at byde velkommen med til åbningen. I den sammenhæng skal kinomaskinen udlånet til en filmproduktion, så ingen grund til bekymring når du ser at den er væk. Den kommer tilbage igen til sommer.

Der er brug for et par friske hænder til at sætte møbler tilbage den 3-4.maj – så hold dig endelig ikke tilbage! Hvis vi er en 3-4 stykker går det hurtigt..

Og ellers håber jeg at alle er klar til at komme i gang igen med plakater, skilte, friske blomster, ny slikbeholdning og godt humør!

Med venlig hilsen

Jacob Trock
Formand

Dette indlæg har 2 kommentarer

 1. jacob

  Endelige retningslinjer findes her:

  https://usercontent.one/wp/www.tisvildebio.info/wp-content/uploads/20_04093-18-Retningslinjer-for-kulturproduktioner-og-kulturarrangementer-med-siddende-publikum.pdf?media=1639590300

  Stadigvæk de samme krav:
  • Afstandskrav siddende 1 meter (1 sædes mellemrum)
  • Arealkrav siddende 2 m2
  • Arealkrav gående/stående (i lobby/foyer/kiosk/cafe) 4 m2
  • Forsamlingsloft 2.000, i sektioner á 500
  • De velkendte hygiejnekrav:
  o Værn
  o Udluftning
  o Rengøring
  o Afspritning

  og Kontrol af coronapas (nyt)